A visszaigazolás nem minősül automatikusan szerződéskötésnek és nem jelenti a rendelés feltétlen teljesítését.

0 Ft-os értéken semmilyen termék nem rendelhető! Az ilyen jellegű hibás adatok rendszerhiba miatt jelenhetnek meg. Ilyen esetben a rendelés nem teljesíthető. Részletek az Általános Szerződési Feltételekben.

Logisztikai partnerünk a DPD 

A csomagok kézbesítése hétköznap 08:00 és 17:00 óra között történik. Időpontra történő kiszállítást a szállító nem garantál!

Kérjük olyan címet adjon meg ahol a fenti időpontban gondoskodnak az átvételről és a fizetésről!

A www.dpdcsomagom.hu portálon lehetőség van arra, hogy a sikertelen kézbesítési kísérlet után az ügyfél az egyedi igényeinek megfelelően alakítsa csomagja kiszállítását. Amennyiben a módosítás éjfélig megtörténik, a címzett már másnap megkaphatja a csomagját. A kézbesítés történhet másik címre – például egy másik városba, az ügyfél munkahelyére -, de lehetőség van a kiszállítás dátumának módosítására is.

Rendelés átvétele személyesen - ingyenes

Házhoz szállítás utánvétes fizetéssel 5000 Ft értékhatárig - 3000 Ft

Házhoz szállítás utánvétes fizetéssel 5001 Ft - 40000 Ft-ig - 1590 Ft

Házhoz szállítás utánvétes fizetéssel 40000 Ft felett - ingyenes

Fontos!

Abban az esetben ha a megrendelt terméket a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állították elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak (pl. stopli felszerelés az SPD cipő talpára) a visszavétel nem lehetséges!