S.L.W. 2
Az új mikrometrikus S.L.W. 2 (Speed Lace Winch) záródási rendszer a legmodernebb technológiát képviseli. Precíziós működés, az elődeinél kisebb és könnyebb forgatógomb, ergonomikus kialakítás és minden eddiginél nagyobb kényelem – az új S.L.W. 2 záródással a cipők pillanatok alatt tökéletesen a lábhoz idomulnak. Az kioldó kar két funkcióval rendelkezik, segítségével apránként lazíthatunk a cipőn, vagy a kar felemelésével egyszerre oldhatjuk ki teljesen a fűzőket.

S.R.S.
A Northwave megújult csatos záródási rendszere, az S.R.S. (Slim Ratchet System) még pontosabb működést és még nagyobb kényelmet nyújt, mint az elődje. A préselt alumínium alkatrészek garantálják a problémamentes, hosszú élettartamot.

INTEGRÁLT SAROKVÁDELEM
Az új cipőket integrált (beépített) sarokvédelemmel látták el, mely hatékony védelmet nyújt anélkül, hogy bármilyen egyéb, külső rátétre lenne szükség a felsőrészen.

CSÚSZÁSGÁTLÓ SAROKTÁMASZ
A saroktámasz belső részét speciális, tapadó anyaggal burkolták, mely egyirányú szálvezetése révén megakadályozza, hogy a sarok ki-be csúszkáljon menet közben.

THERMOWELDED (HEGESZTETT) SZELLŐZŐ HÁLÓK
Thermowelded (hegesztett) szellőző hálók (kép). A varrás nélkül illesztett szellőzőhálók könnyebbé és komfortosabbá teszik a cipőket: nincs túllógó anyag és kényelmetlen varrás, csak kiváló szellőzés és kellemes klíma.

ASZIMMETRIKUS, KÖNNYÍTETT TÉPŐZÁRAK
Az aszimmetrikus elhelyezésű tépőzárak is az új cipők innovatív jellemzői közé tartoznak. A centralizált középső tépőzár követi a láb anatómiai formáját és csökkenti az érzékeny részekre nehezedő oldalsó nyomást.

AirFlow szellőző rendszer
Az új Northwave országúti cipőtalpak mindegyike a továbbfejlesztett AirFlow szellőző rendszerrel készült, mely biztosítja a lábak tökéletes levegőzését alulról is.

ULTRALIGHT CARBON
Ultrakönnyű karbon talp. Maximális merevség, minimális vastagság és páratlanul könnyű kivitel: ez a talp a profi sportolók választása.

CARBON LIGHT
Karbon talp. Kiváló teljesítmény, merev és könnyű kivitel: tökéletes választás sportolóknak és igényes kerékpárosoknak.

NRG AIR
Karbonnal erősített talp. Karbonnal erősített üvegszálas kivitel, megfelelő merevség, könnyített súly. Ideális azoknak a bringásoknak, akik rendszeresen, sokat tekernek.

NRG
Üvegszálas talp. Könnyű, de merev, üvegszálas kivitel, mindenkinek, aki ki akarja próbálni, mennyivel hatékonyabb a tekerés egy igazi kerékpáros cipőben.

A Northwave MTB cipőtalpak között a megszokott magas minőségű modellek mellett bemutatkozik az új súlyrekorder talp, mely nemcsak 100 grammos tömege miatt érdemel kiemelt figyelmet.

ULTRALIGHT MTB
Ultrakönnyű karbontalp. UD karbon alapanyag, minimális vastagság, lenyűgözően könnyű, de csúcsteljesítményhez tervezetten merev kivitel. Természetes gumi talpmintázat a Vibram®-tól. Csúcskategóriás modell, csúcskategóriás versenyzőknek.

SPEEDLIGHT 3D CARBON
Karbontalp. Kiváló teljesítmény, merev és könnyű kivitel, maximális tapadás: ideális választás sportolóknak és igényes kerékpárosoknak.

JAWS CARBON REINFORCED
Karbonnal erősített talp. Karbonnal erősített termoplasztik anyagból, természetes gumival gazdagítva. Könnyű, tökéletes tapadást biztosító kivitel rendszeres sportoláshoz.

JAWS
Természetes gumival kombinált talp. A technikai és kényelmi megoldások ideális kompozíciója, megfelelő tapadással és merevséggel. Tökéletes „első” kerékpáros cipőnek.

A Northwave terep cipőtalpakkal rendelkező kerékpáros cipők igazán kényelmesek, akkor is, ha nemcsak tekerni, hanem gyalogolni is szeretnénk egy bringás kirándulás alkalmával.

VIBRAM® SHARP-CLAW
A legkönnyebb Vibram®-mal készült tereptalp, tökéletes tapadással és merevséggel. Gyaloglás közben is komfortos viseletet biztosít a lábhoz idomuló forma, az EVA közbenső réteg pedig a sarok környékén tompítja a rázkódást.

X-CROSSBOW
Kiváló adottságok minden helyzetben: elsőrangú merevség pedálozás közben és egyedülálló komfort gyalogláskor. A természetes gumi talpmintázat tökéletes tapadást biztosít, az ultra könnyű EVA kialakítás pedig tompítja a sarok rázkódását.

CROSSROAD
Sokoldalúan használható talpkialakítás, a merevség és a gyaloglási komfort megfelelő arányú kombinációja.

MULTIFUNCTIONAL
Multifunkciós talp. Gyaloglás közben kényelmes, tekerés közben könnyű és hatékony. Sokoldalúan kihasználható modell, természetes gumival. Nem csúszik és nem hagy nyomot semmilyen felületen.