RESPRO Techno levegőszűrő maszk Nagyítás

RESPRO TECHNO levegőszűrő maszk

A HEPA típusú szűrő és az aktívszenes textil szűrő kombinációjának köszönhetően kiszűri a Sub-micron méretű szennyeződéseket, az allergiakeltő szálló port és a káros városi anyagokat.

Bővebb leírás

13 990 Ft

  • M (lányoknak és kisfiúknak)
  • L (férfiaknak)
  • fekete
  • piros
  • reflex

Leírás

A hepa típusú szűrő és az aktívszenes textil szűrő kombinációjának köszönhetően a Sub-micron méretű szennyeződéseket és a városi káros anyagokat egyaránt kiszűri, ezáltal megnövekszik a kiszűrhető káros anyag tartomány.
Ajánlott felhasználás: Városi közlekedés, terepkerékpározás és egyéb szabadidősportok allergiásoknak is.

Ajánlott méretek
Nőknek M férfiaknak L méret javasolt bár nagyon ritka kivételek előfordulhatnak.
Minden maszknál az orrnyereg támasz állítható.

Szennyezőanyagok szűrése
A TECHNO maszk a kipufogógázok, üzemanyagok, kén-dioxid, nitrogén-dioxid, szén-monoxid, ólom-oxid, építkezési por, alacsony ózon rétegen kívül pollenrészecskék kiszűrésére is alkalmas.

Tisztítás
A Neoprene külső rész mosása gyakori használat esetén havonta javasolt. Ezt langyos, enyhén samponos vízben tegyük az anyagot gyengén megnyomkodva.

Szűrőcsere gyakorisága
A szűrőbetétek gyakoriságtól függően 1-3 hónapig használhatók. Folyamatos használat vagy hosszabb tárolás esetén azonban javasolt a filterek forró vízben történő tisztítása. Ennek módja, hogy forralt vízbe helyezzük a filtert és a vízben állva hagyjuk kihűlni majd száradni hagyni.

Tárolás Száraz de szellős helyen. Tartós tárolás esetén a filtert ki kell venni a maszkból és a fentiek szerint kitisztítani.

Ez is érdekes lehet: