CASCO CUDA MOUNTAIN kerékpáros sisak

Megerősített szerkezetű kerékpáros sisak Frameworx vázmerevítéssel, érintkezés mentesen illeszkedő AIRfit-hálós szellőzőrendszerrel és megnövelt tarkóvédelmi zónával. Kiváló szellőzése és extra erős felépítése miatt városi használatra is ajánlott.

1620

Bővebb leírás

29 900 Ft

-10 000 Ft

39 900 Ft

Leírás

AIRfit érintkezésmentes illeszkedés: 
Egy minden egyes fejformához egyaránt kényelmesen illeszkedő belső hálónak köszönhetően fejünk nem érintkezik közvetlenül a sisakkal, így a háló és a sisak közötti részt átjáró hűsítő menetszél folyamatosan biztosítja a maximális szellőzést és a levegő állandó áramlását. 
Frameworx belős merevítés: 
Polikarbonát vázkeret, ami úgy maximalizálja a biztonságot, hogy esésnél a becsapódási energiát a lehető legnagyobb felületen vezeti el. Hatására a sisak kulcsfontosságú részei többszöri becsapódás után sem esnek szét. 
Megnövelt tarkóvédelmi zóna:
A hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el. 
Monocoque in mold plus:
Az ütéselnyelő EPS belső váz és a kemény külső héj egyesítése egy robosztus és biztonságos egységet képez, valamint kiváló hóálló képességgel látja el a sisakot. 
Disk fit Vario méretállító rendszer: 
Megújult méretállító rendszer, mely a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára. 
Casco-Loc csatolórendszer: 
Gyors, egykezes nyitás és szuper egyszerű beállítás. 
Aluminium rovarháló. 
MyStyle zsinór: Cserélhető színű, fényvisszaverős madzag, mely 360 fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet és tükrözi viselőjének egyéni stílusát. 
Napellenzővel, vagy anélkül is használható.