CONTINENTAL GATORSKIN hajtogatható gumiköpeny

Ha a legkisebb tömeg mellet elérhető legnagyobb defektvédelmet szeretnéd akkor a PolyXBraker és DuraSkin defektvédelemmel ellátott Continental Gatorskin gumiköpeny a legjobb választás. Hajtogatható kivitelben még könnyebb. 

Bővebb leírás

13 950 Ft

-10%

15 500 Ft

  • 23-622 (700x23c)
  • 25-622 (700x25c)
  • 28-622 (700x28c)
  • 32-622 (700x32c)

Leírás

PolyX Breaker

vectran

Újfajta eljárással sikerült jelenlegi defekt elleni védőrétegünket egy új PolyX réteggel kiegészíteni. először használunk poliésztert, ezzel az autógumi gyártásban szerzett tapasztalatainkhoz nyúlunk vissza, ahol is már régóta sikeresen használjuk a poliésztert. Az újPolyX szövetünk előnye a részletekben rejlik. A szálakat az előállítás során többször keresztezzük. Ezáltal egy rendkívül sűrű anyagot kapunk, minimális szabad hellyel a szálak között. Az eredmény: Mindegy, hogy hegyes tüskékről vagy nagy szilánkokról van szó, a PolyXrendkívül defektbiztos és ellenálló, mindenfajta idegen test ellen, anélkül, hogy a gördülő ellenállást negatívan befolyásolná.

DuraSkin

duraskinA DuraSkin oldalfalvédelemmel rendelkező gumiabroncsoknak igagzán meg kell felelniük. Hiszen a legkeményebb körülmények közöt kerülnek bevetésre. A futárbicajoknál a gumiabroncsok csúszkálnak a járdaszegélyen, az utazókerékpároknál kontinenseket kell átszelniük anélkül, hogy elkopnának, a versenykerékpároknál olyan kemény követelményeknek kell megfelelniük, mint a Paris-Roubaix. a kiváló minőségű poliamid szövet megbízhatóan védi a gumiabroncs oldalfalát és felvértezi a köpenyt a szélsőségekre. A tömegből ez a köpeny, barna oldalfalának köszönhetően is kiemelkedik.