AKCIÓ! CASCO SPEEDSTER TC PLUS kerékpáros bukósisak Nagyítás

CASCO SPEEDster TC Plus fekete/piros M kerékpáros sisak

Aerodinamikus kerékpáros sisak integrált SpeedMask lencsével, esővédő borítással és napellenzővel. 
Matt fekete-piros, 
Méret M (54-58 cm)

ELFOGYOTT :(

17.04.1546.M

Bővebb leírás

Fontos!

Országúti és triatlon fejvédő integrált szemvédelemmel.

Adaptív Aerodinamika:
Az Adaptív Aerodinaika technológia lényege, hogy a sisak minden esetben alkalmazkodik a különböző testtartások által szabott levegőáramlási feltételekhez, ezáltal mindig a lehető legjobb teljesítményt segíti elő.
Flip-Up SPEEDmask:
Az optikailag első osztályú integrált szemüveg egyedülálló módon akár menet közben is egy egyszerű mozdulattal a sisak tetejére csúsztatható.
Szemüvegeseknek is ajánlott:
A SPEEDmask lencse használata dioptriás szemüveg viselését is lehetővé teszi.
Zárt oldalfeület:
A SPEEDster oldala zárt, hátsó felülete bordázott, ezzel is elősegítve a kisebb légellenállást, mely az áramvonalas légelvezető élekkel és a megfelelő testhelyzettel összhangban, úgynevezett adaptív aerodinamikát eredményez.
Megnövelt tarkóvédelmi zóna:
A hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el.
Monocouque ultra:
Ezen innovatív technológiával ellátott fejvédők külső héjszerkezete több különböző rétegből áll, mely garantálja a legmagasabb szintű védelmet és a divatos sisakforma kialakításának lehetőségét.
Freshair Ventilation 2. szellőzés:
A fejvédő felső részén található nagyméretű szellőzőnyílásoknak köszönhetően a menetszél akadálymentesen átjárja a teljes sisakot, ezáltal folyamatosan biztosítva a viselőjének a maximális szellőzést.
Disk fit Vario méretállító rendszer:
Megújult méretállító rendszer, mely a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.
Casco-Loc csatolórendszer:
Gyors, egykezes nyitás és szuper egyszerű beállítás.
MyStyle zsinór: Cserélhető színű, fényvisszaverős madzag, mely 360 fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet és tükrözi viselőjének egyéni stílusát.
Aluminium rovarháló.