CASCO URBANIC-TC kerékpáros sisak

Divatos városi fejvédő, mely célirányosan a városi közlekedésben résztvevő bringásoknak készült. A részletekig menően egyedülálló kialakítás és stílus. A sisakhoz jár: fényvisszaverős esővédő huzat.
Télen fülvédőt is rendelhetsz hozzá.

Méretek:
M (56-59 cm)
L (59-63 cm)

Bővebb leírás

16 900 Ft

-8 000 Ft

24 900 Ft

  • Szürke - L

Leírás

Megerősített tarkórésszel rendelkező, látványos fejvédőt kínál a mindennapi városi közlekedésben résztvevő bringásoknak. Az egyedi formájú városi bukó exkluzív megjelenésével valamint funkcionális tartozékaival tűnik ki vetélytársai közül.
A sisak elülső és felső részén található számos szellőzőnyílásának (Klima- Automatik) köszönhetően, az Urbanic-TC meglepően jó légáteresztő tulajdonsággal bír, ezáltal az extrém városi igénybevétel és magas hőmérsékleti viszonyok mellett is mindig egyenletes klímát biztosít viselőjének. A hűvösebb évszakokban a fényvisszaverős esővédővel és puha fülvédővel téliesíthető, a belső bélés pedig egyszerűen kivehető és mosható.
360 fokos láthatóság:
Fokozott biztonság a városi közlekedésben. Fényvisszaverős, cserélhető MyStyle zsinórok, melyek 360 fokos szögben, minden oldalról biztosítják a láthatóságot.
Monocoque in mold combi:
Kívül robosztus Hard-shell héjszerkezet, belül könnyű in mold váz. Új könnyűsúlyú kombinációja az ütéselnyelő EPS belső váznak és a kemény külső héjnak.
Disk fit Vario méretállító rendszer:
Megújult méretállító rendszer, mely a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.
Casco-Loc csatolórendszer:
Gyors, egykezes nyitás és szuper egyszerű beállítás.